Strona Sojuszu - Theatres des Vampires
Dostałem propozycje od president angelus0'a w sprawie paktów a mianowicie mógłby nam załatwić kilka z tych które sam ma podpisane. w sumie jest ich 25 ale wypisałem te lepsze. Są to:
TAG Il. Członków Pkt
aM.R 33 1375
aD H 18 1529
FENIKS 10 2708
D.303 10 1695
D.B I AKADEMIA 6 671 (akademia 6 32)
GONDOR 23 5350
G.S I AKADEMIA 10 2491 (akademia 16 1240)
MH I AKADEMIA 9 1674 (akademia 8 285)
MRG I AKADEMIA 30 6003 (akademia 27 1794)
OW 26 2895
R.a.S 25 3237
S.E.A.L 2 325
WWS 11 509
Co o tym myślicie? Nie wiem czy jest nam w stanie załatwić wszystkie ale i tak nawet 3 by nam wystarczyły głupim pomysłem było by prosić żeby każdy napisał z którym chciałby te pakty mieć bo odpowiedz jest raczej jednoznaczna, ale jeśli ktoś ma kłopoty z którymś z tych sojuszy to niech napisze to wykluczymy je z listy. Kto jest za niech napisze a kto nie też niech napisze.
To już chyba nie będę miał gdzie latać i grabić ;-)
Jestem jak najbardziej za...
Dodatkowo chyba zgłoszą się z sojuszu WINGS o podpisaniu paktu o nieagresji.
Trochę im dojadłem, i poprosili o wstawinnictwo MacD z ONE, który zamiast mi dać po łbie, poprosił żebym wstrzymał do nich loty.
Korzystając z tego powiedziałem, że na razie ok , ale niech wystąpią z oficjalną prośbądo CRM o pakt o nieagresji, a jeśli chcą to również inne. Z MacD, mam niezły kontakt, może coś się uda wynegocjować z ONE.
Witam
ja to tez jestem za....im wiecej nasz bedzie sie wspierac tym lepiej.....
przynajmniej bedziemy mieli czesciowo spokoj od mniej zamoznych a nawet bardziej zamoznych sojuszy
tylko jest pewne ale.....duze tego jest wiec jesli udaloby sie pewnie beda pewne niespodzianki
przypadkowe wjazdy i Bog wie co jeszcze......ale po to sie zaklada sojusz aby w nim byc i pomagac sobie nawzajem
Moim zdaniem podpisanie tak dużej ilości sojuszów spowoduje spory bałagan i u nas i ze strony sojuszników. Taka ilośc sojuszów to tak na prawdę żaden porządny a dodatkowo nie będzie gdzie latać . Moja propozycja jest taka by wybrać 3-5 max najsilniejszych bądz najbardziej rozwojowych - oczywiście tych z którymi nie mamy problemów. Wg mnie nie ma co podpisywać sojuszów z "leszczami" bo tak na prawdę staniemy się strażnikiem i dostawcą surówy
Innym wyjściem może być podpisanie sojuszów w dużej liczbie ale o różnym typie tzn część tylko o nieagresji, część tylko gospodarczych, część całościowych , część militarnych. Generalnie jetem ZA ale nie rozdrabniajmy się tym bardziej że powoli my już stajemy się tym który wymaga a nie prosi
Podpisywać wszystkie to głupota ale jak już napisałem, wszystko zależy od pana angelusa i jego stosunków z tymi sojuszami bo jeśli jakieś podpiszemy to byłoby miło, gdybyśmy nie zrobili wstydu koledze i byli sumienni w wypełnianiu obowiązków związanych z tymi paktami, a mając ich aż tyle to raczej niemożliwe. ja osobiście jestem za podpisaniem 3-4 paktów z sojuszami na naszym poziomie żeby nagle ktoś z nich nie prosił nas o kilka milionów surówki, które mogą uzbierać tylko kilku najlepszych członków sojuszu.
ja proponuje podpisac z: aD H , OW , R.a.S i S.E.A.L , ewentualnie jeden można wykreślić.
Czyli jak? napisać angelusowi o gondorze i feniksie? szybko odpisywać.