Strona Sojuszu - Theatres des Vampires
[SIZE=11]Dnia 06-03 08:05:30 następujące floty stoczyły walkę:
[SIZE=14]Przed bitwą/u][/SIZE]
Agresor [COLOR=crimson]TechniQ
Duży transporter: 10
Okręt wojenny: 40
Obrońca rumii
Duży transporter: 60
Sonda szpiegowska: 5
Satelita słoneczny: 60
Wyrzutnia rakiet: 57
Lekkie działo laserowe: 2
[SIZE=14][u]Po bitwie:
Ostatnio edytowany przez Techniq (2007-06-03 06:26:16)
taa, rób szybko tego moona na 3 bo mnie enamig zaczyna powaznie wkur...! zrobił sobie palant 300 krązków i 140owi sobie lata! grr... dzisiaj mi rozwalił 50dt i 36ow bo wczoraj nie mogłem odebrać fs'a.
Louis napisał:
taa, rób szybko tego moona na 3 bo mnie enamig zaczyna powaznie wkur...!
zrobił sobie palant 300 krązków i 140owi sobie lata! grr... dzisiaj mi rozwalił 50dt i 36ow bo wczoraj nie mogłem odebrać fs'a.
to sie wybieram do 3 gali moze mnie falanga nie zlapie jego
hihih
to dolece i poburze co nie u Pana enamigo
najlepiej troche go poszpieguj. wtedy się za Ciebie weźmie. przez te ataki się nauczył pojęcia fs'a i robi je na moonach.
więc złapać go mozna albo na swojej planecie albo na powrocie :]
postaram się do Was wrócić. napisałem już conieco do adminów. oby byli wyrozumiali.
nie dam rady przeniesc sie na 3 gale enamigo na falange lapie zreszta potrzeba mi na taki wypad ok. 2mln paliwa a tylu nie mam ...wole pofarmic w okolicy
PS: jezeli ktos nastepnym razem bedzie na wojne szedl..to niech wybierze kogos kto bedzie kolo mnie bo mi sie nudzi troche z tego powodu a daleko mam do Harnasi
no cóż, co do kolejnej wojny to ja chyba nie wezmę udziału - w zależności kiedy ją będzecie chcieli wypowiadać. :] jade na całe wakacje nad morze. neta tam nie ma a nawet jeśli by był to bym nie siedział bo przecież wakacje nad morzem z harnasiami kończymy 1 lipca więc jeżeli na wakacje bedą chętki na kolejną, to z różnymi takimi zgłoszeniami do lord'a. wszystko zależy od tego czy wogóle ktoś w te wakacje będzie siedział przed kompem
ale to musicie ustalić między sobą bo mnie na 100% nie będzie.
A teraz żeby nie było że louis'ek o Was zapomniał wklejam mały raporcik ku czci techniq'a xD
Agresor Laurent
Obrońca TechniQ
Po 3 zaciętych rundach...
Agresor Laurent
Obrońca TechniQ
Obrońca wygrał bitwę!
Agresor stracił łącznie 6.668.000 jednostek. (5.001.000/1.667.000/0)
Obrońca stracił łącznie 289.500 jednostek. (254.500/29.500/5.500)
Na tych współrzędnych znajduje się teraz 1.500.300 metalu i 506.700 kryształu.
Szansa na powstanie księżyca wynosi 20 % (20.07 %)
Olbrzymie ilości metali i kryształów przyciągają się do siebie i formują księżyc na orbicie planety.
Księżyc został dany...
Teoretyczny zysk zwycięzcy wynosi 1.717.500 jednostek. (1.245.800/477.200/-5.500)
Farmienie 0, zbiórka złomu 1.717.500.
[ Formatron 1.1.3 ]
tak więc techniq masz trzy tygodnie na zfarmienie harnasi więc się pośpiesz!