Strona Sojuszu - Theatres des Vampires
HMM dlugo mnie nie bylo,czytalam z zaciekawieniem Wasza dyskusje,mam nadzieje ze sie wszystko wyjasni,acz liczylam na jakas wojenke niepowiem,fakt ze nudy straszne ilez mozna sie budowac,hehe,
trzeba cos powalczyc,od poniedzialku zaczynam (walczyc oczywiscie),narazie pozdrawiam
Z tego co się dowiedziałem można wywnioskować że tetsuij kłamie:
03-06 20:43:33 twist3r [2:17:12] Re:Re:Re:Brak tematuOdpowiedzi
nie zbluzgalem.. zeskanowal mnie jak mialem duzo surowca, zorientowalem sie ze na mnei leci jak wrocilem z budy, powrzucalem surowce na statki i w badania oraz budynki wiec jak przylecial zostal sie tylko deuter..fakt zrobilem blad ze zostawilem deuter bo to lakomy kasek..ale gos wyslal flote po metal kryche i deuter a zostl sie tylko deuter i to moze z 50% tego co na skanach mial..wiec mu napisalem zeby se to wziol, a on mi podziekowal..pozniej juz po nalocie napisalem wiadomosc do sojuszu cdn
03-06 20:44:56 twist3r [2:17:12] Brak tematuOdpowiedzi
niestety ku mojemu zdziwieniu i prawdopodobnie przez moj blad wiadomosc znalazla sie u tetsujina... nie nawrzucalem mu..
Jeśli by mu wierzyć to wojne z GODs'ami można wywoływać. Techniq, ty podobno jesteś jego kuzynem, (czy kimś tam z rodziny, zapomniałem ) spytaj się go, jeśli to możliwe, o co chodziło i zdaj nam raport.
No i jeszcze mam jedną wiadomość. Rozmawiałem z presidentem angelus0'em (jak już to mam w zwyczaju ) i mówił że gdy oni mieli wojne z GODs'ami to wspomógł ich sojusz Sentex i głównie dlatego przegrali. GOD's nie ma na swojej stronie napisane o paktach z sentex'em ale zapewniał mnie że je mają i jeżeli wypowiemy im wojne to będziemy się musieli stawić sojuszowi z 20 miejsca